Des de Compromís apostem per una mobilitat sostenible i per formar part d’un país vertebrat. Per això, creiem que les necessitats més urgents en infraestructures a la comarca de la Safor-Valldigna són:

  1. L’alliberament de l’AP-7 de sud a nord de la comarca. Veiem com hi ha recursos per a diversos rescat d’autopistes deficitàries i als saforencs se’ns nega la possibilitat d’alliberar una infraestructura cara, amortitzada i que ha tingut una davallada molt important d’usuaris durant la crisi. La connexió d’una entrada pel sud d’Oliva des de la N-332 que millore el trànsit rodat a Oliva pel Sud. Veiem com la taxa de sinistralitat és molt alta a la n.332. Cal millorar la seguretat.

  2. La creació d’un important pol logístic lligat al port de Gandia. Millorar la connexió d’entrada al Port pel Sud millorant l’accés des de la Carretera Nazaret Oliva.

  3. Connexió ferroviària entre Gandia-Oliva-Dènia. Amb Estació a Oliva i abaixador al nucli urbà format per Bellreguard, Palmera i L’Alqueria de la Comtessa.

  4. Millora dels accessos a les platges així com la connexió entre els nuclis urbans marítims de les diferents poblacions. Connexió entre Oliva i Dènia per la costa.

  5. Creació d’una important xarxa de carrils bici i potenciació de l’ús de vehicles no motoritzats. Millora del transport públic, mitjançant el ‘Pla de mobilitat comarcal’.

  6. Ronda de circumval·lació a Xeraco i millora de l’accés a Xeresa. Ronda perimetral a Tavernes de la Valldigna.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *